27.09

Hvad handler dette element om? Hvad gør det interessant? Skriv en fængende beskrivelse for at fange dit publikums opmærksomhed...

01.11.20 - Fantastisk jagt weekend

Weekenden bød på skønt vejr og dejlige jagt oplevelser. Dalton apporterede både sneppe og hare for første gang, begge med spontant opsamling. Flot arbejde af vores unge dreng.

01.09.19 - Så er alle hvalpene fløjet fra reden

Alle Zoes hvalpe er nu rejst hjemmefra til skønne familier, vi ønsker dem alle god vind fremover. Og er sikre på de er kommet til rigtig gode hjem.

Zoe er nu tilbage til sit gamle jeg, med masser af leg og spurten rundt. Hun er også begyndt på træning igen og elsker det.

30.06.19 - Så der liv i hvalpekassen

Så er Zoe og Sinus blevet forældre til et skønt kuld hvalpe. Både mor og hvalpe har det godt og er faldet godt til i hinandens selskab. Kønsfordelingen blev èn tæve og fem hanner. 

Læs mere om hvalpene her.

23.03.19 - Workingtest

I dag stod det på workingstest i det midtsjællandske.

Ziva klarede det rigtig flot i Åbenklasse hvor hun blev WT3 med 63/100. Tusinds tak til prøveleder, hjælpere og region Midtsjælland for en god prøve. 

17.03.19 - Skue i køge

Både Zita og Zoe stille i dag i en stor Åben klasse med 13 tilmeldte. Zoe fik VG og Zita fik Excellent og var blandt de 5 sidste - dog uden egentligt præmiering, men begge fik rigtig fine kritiker

.

Cut'n Codoza's Paper & Cotton - Zita
"7 år gammel tik af udmærket type, feminint hoved, aning runde øjne, harmonisk vinklet fremme, fint forbryst, herlig hals og rejsning, tilstrækkelig krop, stærk ryg, en tanke lan i lænden, velvinklet bagstel, udmærket pelskvalitet, rør sig med bra steg fra sinde, lidt trangt bag"

LabLinka's All You Need Is Love - Zoe
"Lille tik, af udmærket type, feminint hoved, fin hals, harmonisk vinklet fremme, noget flad i brystkassen, stærk læn, vel vinkllet bagstel, passende banstammer, rør sig med bra steg, ønser mere volume og masse"

13.03.19 - Ny hjemmeside

Hurra, så gik vores sprit nye hjemmeside i luften. Forhåbentligt bliver i lige så glade for den som vi er!

1 / 1

Please reload

LabLinka's Labrador Retriever v/ Gert og Hanne Jensen tlf 20232558/20108558