Om LabLinka

Hvem er vi? 

Bag LabLinka er vi Gert og Hanne Jensen.

Gert er uddannet instruktør ved Dansk Retriever Klub(DRK). Han deltager aktivt i foreningsmiljøet både som medhjælper og som prøve leder ved markprøver.

Hanne er medlem af bestyrelsen for DRK Region Nordsjælland. Hun er hjælper på skuer og markprøver. Og fungerer også som skueleder en gang om året. Hendes interesse for hundene strækker sig både over udstilling og markprøve.

I årenes løb er vores datter Mette også blevet mere og mere indvoldrevet og i dag suser hun rundt på udstillinger med Zoe og Zita, samt at hun prøver sig lidt i markprøve regi med Zoe. 

Hanne med Ducky og Gert med Ziva.

Hvordan startede det hele?

Historien bag LabLinka, starter 1. januar 2000, hvor vores første labrador med stamtavle kom ind i vores liv.
Den gang vidste vi ikke, at den lille hvalp vi kaldte Linka, skulle starte den store passion, vi nu har, for aktivt hunde arbejde og godt opdræt.

Linka var tiltænkt som familie hund og hobby jagt hund. Den gang trænede vi lidt i den lokale jagtforening, dette har senere udviklet sig til seriøst hunde arbejde, men henblik på både jagt og markprøve.

Linka medførte også en stor kærlighed til labrador racen, og vi har igennem årene haft både hanner og tæver i forskellige farver. 

Cocoloco's Melanie - I daglig tale Linka, hunden der startede det hele.

På bænken fra venstre: Zoe og Ziva. 
På jorden fra venstre: Zita, Dalton, Dina og Ducky

Hvad så nu?

I dag har vi Dina, som føres i vinderklasse, samt hendes afkom Ducky og Ziva, der begge er kvalificeret til Åben klasse både på B prøver og WT. Efter Dina, har vi også Dalton der er det nye skud på stammen.
Vi har også tæven Zita, samt hendes datter Zoe, der bruges på udstilling

Vores vision for vores opdræt er at skabe en labrador med et godt temperament, der både har "drivet" til at arbejde og indeholder gode jagt egenskaber. På samme tid skal hunden også opfylde eksteriør delen for labrador retriever. 
Det skal dog eftertrykkeligt påpeges at sundheden og mentaliteten hos hundene er det vigtigste for os og vores opdræt, samt at hunden bliver en god følgesvend for hele familien igennem hele dens liv.

Fra venstre: Hanne m. Ducky - Gert m. Dalton, Ziva og Dina - Mette m. Zoe

LabLinka's Labrador Retriever v/ Gert og Hanne Jensen tlf 20232558/20108558